Våra förmåner och villkor

Vårt förmånsutbud har ett tydligt fokus på hälsa. Vi är nämligen övertygande om att friska medarbetare trivs bättre på arbetet och därmed gör ett bättre jobb. Du som anställd tar hand om Nacka Energi, och därför vill vi ta hand om dig.

Friskvårdsbidrag

Som anställd på Nacka Energi får du tillgång till ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tror på att jobba med hälsa proaktivt. Om du vill använda bidraget till ett gymkort, årskort på simhallen eller massage bestämmer du.

Lunchkort

Äta bör man annars dör man! Och när man väl äter ska det vara gott - och gärna gratis. Alla anställda får Endereds lunchkort som funkar på de flesta lunchrestauranger, caféer och även flera matbutiker.

Massage

Oavsett om du har stillasittande arbete eller om du är rör dig mycket i ditt jobb så kan kroppen behöva pysslas om då och då. Två gånger i månaden kan du boka kostnadsfri massage som utförs på kontoret.

Naprapati

Har du överansträngt dig på gymmet eller sitter du i en felaktig arbetsställning som gör att du behöver lite extra omvårdnad? Oavsett har du tillgång till naprapat via jobbet som hjälper dig att komma tillrätta med kroppen.

Extra föräldrapenning

Vi tycker att du ska ha en bra inkomst även när du är föräldraledig. Därför kompenserar vi upp 10% av lönebortfallet vid föräldraledighet. Fokusera på din bebis så ses vi när du är tillbaka igen.

Friskvårdstimme

Friskvårdsbidrag i all ära, men hur ska man få tid med själva träningen då tänker kanske du nu? Jo, en gång i veckan får du träna på arbetstid. Vilken träningsform du vill utöva, det väljer du.

Företagshälsovård

Vartannat år erbjuder vi en hälsoundersökning genom vår företagshälsovård. Om det behövs finns läkare, sjuksköterska eller sjukgymnast tillgängliga. Dessutom erbjuds du årligen gratis vaccin mot säsongsinfluensan.

Privat sjukvårdsförsäkring

När företagshälsovården inte är tillräcklig möjliggör vår privata sjukvårdsförsäkring att du får träffa en specialistläkare utan remiss. Vi täcker även även ersättning för eventuell medicin och patientavgifter.

Arbetstidsförkortning

Livet är mer än bara arbete. Utöver dina semesterdagar får alla anställda 54 lediga timmar per år. Vi får även ledigt halvdag före röd dag och har ledigt under klämdagar. Härligt va!

Pension och kollektivavtal

Vi har ett generöst pensionsavtal. Utöver det erbjuds du pensionsrådgivning vartannat år via extern partner. Och, självklart är vi anslutna till kollektivavtal. En trygg och bra anställning helt enkelt.