Vår arbetsplats

Följ med på hur en vanlig dag kan se ut i våra lokaler.

08.00 - Dagen startar

Ny dag, nya möjligheter! De flesta av oss börjar vår dag med en jättegod kopp kaffe. "Jättegod" tänker du nu kanske? Hur ofta är kontorskaffet sådär gott som på det trendiga (och dyra) cafét? Jo, men vi lovar. Vårt kaffe är just sådär jättegott, och gratis. Blev det en stressig morgon med halvdan frukost? Ingen fara, ta en banan eller två ur fruktkorgen så håller du dig energin uppe till lunch.

08.15 - Planera dagen

Dags att get to business. Hos oss har alla anställda en egen arbetsplats. Vi sitter utspridda i kontorslandskapet tillsammans med vår avdelning, men har nära till att bolla frågor med andra avdelningar. Troligtvis börjar du din dag här med att kolla igenom mejlen, planera ditt arbete, förbereda dig inför ett möte eller att åka ut i fält.

Kontorsmiljö med fokus på flera runda mötesrum

09.30 - Mötesdags

Möten fram till lunch, nu kör vi! Kanske har du ett möte om ett pågående projekt, om budgeten eller planering av vår kommande konferens. Oavsett vad är det viktigt med en plats där ni kan vara kreativa och få igång en bra dialog. Cirkelrummen är perfekt för det.

Lunchrum med stolar och kök

11.30

Efter en aktiv förmiddag kan även den bäste behöva fylla på med energi. Strax utanför kontoret hittar du några lunchrestauranger. Vill du ha ett större utbud kan du passa på att ta en frisk 10 minuters-promenad till Sickla köpkvarter. Varför inte använda riskortet på 2090 kr/månaden som alla anställda har som förmån. Har du med dig matlåda är du inte ensam. Du värmer enkelt upp den i vår matsal och passar på att prata av dig med dina kollegor.

12.15

Efter lunch blir det en spontan avstämning med en kollega. Utspritt över kontoret finns det mindre samtalsrum där man lätt kan hoppa in för att ta de där lite mindre, mer avslappnade mötena.

13.00 - Fokus och digitala möten

Du väljer att sitta kvar i fokusrummet. Dels för att det var skönt med en stunds tyst egentid, och dels för att du ändå har teamsmöten med externa på eftermiddagen. Då är det bra att sitta ostört och inte störa andra.

14.00 - Återhämtning!

Klapp på axeln, du har ju fått massvis av gjort idag och varit superproduktiv! Men det har också varit en väldigt intensiv dag, så runt den här tiden kan det vara lägligt med återhämtning. I soffan sitter redan några kollegor som pratar om sina helgplaner. Du slår dig ned med dem.

14.30

Sista racet. Kanske har du ett till möte inbokat, ska ut och arbeta i något projekt eller så har du avsatt tid för administration. Kontoret tillåter dig att anpassa din arbetsplats efter vilken typ av arbete du har, och inte minst: Det är även inspirerande, modernt och främjar samverkan.

16.30 - dagen avslutas

Tack för idag, vi ses imorgon!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Publicerad: 21 Februari 2023 | Senast uppdaterad: 27 Februari 2023