Jobba hos oss

Här ser du våra lediga tjänster just nu.

Lediga tjänster


Projektledare

Nacka växer så det knakar! Det gör även vi. Nu söker vi en Projektledare som självständigt ansvarar och driver projekt för nyetableringar inom vårt distributionsnätsområde.

Vill du ha electric feeling på jobbet?

Klicka på play och få en känsla av hur en arbetsdag kan se ut på Nacka Energi.

Är du vår nya kollega?

Vi har många olika roller på företaget och behovet av ny kompetens ökar ständigt. Har vi lediga tjänster, hittar du dessa här. Är sidan tom har vi inga lediga jobb för tillfället, men hos oss händer det alltid spännande saker, så det kan snabbt ändras. Vi tar gärna emot spontanansökningar via länken nedan. Kanske är du den som vi ännu inte vet om att vi behöver.

Skicka en spontanansökan!

Fem anledningar till att jobba hos oss

1. Bidra till en hållbar framtid

En god elförsörjning är en nyckelfaktor till att vårt moderna samhälle ska fungera. Vi bygger framtiden genom att erbjuda moderna energitjänster. Vill du vara med på resan och bidra till ett hållbart Nacka för framtida generationer, då ska du definitivt jobba hos oss!

2. Kommunen växer

Nacka blir större för varje dag. Till 2035 är kommunens ambitioner att bygga 20 000 nya bostäder och 15 000 arbetsplatser. Det är spännande att arbeta i ett område som är på framfart. Framåtandan genomsyrar hela vår organisation.

3. Korta beslutsvägar och mycket eget ansvar

De senaste åren har vi vuxit endel. Trots det har vi behållt en personlig och varm företagskultur. Hos oss får du möjlighet att ta ett stort ansvar och växa i din roll. Vi har en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Gillar du att påverka och se saker hända? Då kommer du trivas här!

4. Dina kollegor

Vi vågar säga att du kommer att gilla oss. När du börjar här får du ett härligt gäng kollegor på köpet som är nyfikna på att lära känna dig.

Läs om vår kultur och våra ledord här

5. Våra schyssta förmåner

Vi är stolta över att ha ett stort och omfattande förmånspaket som alla våra anställda får ta del av. Vad säger du t.ex om massage två gånger i månaden, generöst friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring? Vill du ha hela historien?

Läs mer om dina förmåner här

Vill du veta mer om oss eller våra lediga jobb?

Hör av dig!


Malin Jungbeck

HR-specialist rekrytering

Eller ring mig på: 070 852 74 83

Mikaela Linnerstam

HR-chef

Eller ring mig på: 073 022 77 02