Vårt uppdrag

Vi finns med dig varje dag och nästan hela tiden. Kanske låter det lite konstigt, men det är faktiskt helt sant. Låt oss förklara närmare...

Klockan är 06.30 på morgonen. Larmet på din mobil går. "Attan att jag satt uppe för sent igår för att sträckkolla på senaste sagan om ringen-serien" tänker du. Du snoozar lite till. Snabbt upp, tänd lampan, duscha, föna håret, mikra välling, rosta mackor. Din partner tar er elbil för att lämna på förskolan, du försöker tänka på hälsan och tar cykeln till jobbet i sickla. Lamporna på vägen lyser upp det mörka cykelspåret. Heldag på jobbet. Mötesrum, kaffemaskin och därefter lunch med kollegorna på det nyaöppnade sushistället. Mums! Du kommer hem och är glad över att du inte har middagsansvaret idag. Du sätter på tv:n, gamla avsnitt av "tunnelbanan" går i bakgrunden medan du skrollar på mobilen. Disken in i maskinen, läxläsning under läslampan med älsta barnet och serier i sängen efter läggning. Du somnar gott. Och alldeles för sent som vanligt.

Känner du igen dig? Vi är med dig från morgon till kväll. Vi laddar din mobil, värmer ditt vatten, elektrifierar din elbil, lyser upp dina vägar, ger dig ditt förmiddagskaffe - och eftermiddagskaffe med för den delen, vi diskar din disk, lyser upp ditt barns läxor och möjliggör spännande sträcktittning av serier (förlåt för det).

Så vårt uppdrag? att vara ett innovativt och hållbart energibolag som i samverkan tar ansvar för ett attraktivt och växande Nacka.

Man står på byggarbetsplats i varseljacka och ler
Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Publicerad: 21 Februari 2023 | Senast uppdaterad: 24 Februari 2023