Vår kultur och ledord

Tillsammans skapar vi en levande företagskultur. Här berättar några av våra medarbetare om hur de bidrar och lever våra ledord i sin arbetsvardag.

Jag håller det jag lovar

Jag är i framkant & tar initiativ

Jag är öppen

Jag agerar säkert

"Att hålla det man lovar är grunden i alla verksamheter oberoende om det är din kollega, samarbetspartner eller kund du gör det till. Att lova något är att ställa en förväntan hos motparten. Att leva upp till den förväntan är nyckeln till en god långsiktig relation.”

Tobias Örmin

Säljare Energitjänster

"Att vara öppen innebär för mig att våga tänka outside the box och vara öppen för nya, kreativa idéer och arbetssätt."

Amanda Regner

Kommunikatör

"Att vara i framkant och ta initiativ innebär för mig som säljare att jag tar initiativ till min egen utveckling eller i mitt samarbete med kunder och kollegor. Man ska inte vara rädd för att vara nyfiken och kanske misslyckas. Då utvecklas man i arbetet och lär sig. Hellre en fråga för mycket än att inte fråga alls."

Anne-Charlotte Trotte

Säljare /KAM

"Att agera säkert innebär för mig att jag tar ansvar för mina handlingar och värnar om min och mina kollegors säkerhet. Att man tänker sig för innan man ger sig in i farliga arbetsmoment. Man vet att man har mandat att avbryta ett arbete om man känner att säkerheten riskeras."

Tom Hemberg

Gruppchef Drift