GDPR

Vi skyddar dina personuppgifter

På Nacka Energi AB värnar vi om din personliga integritet och dina personuppgifter. Vi strävar efter att hålla en hög nivå av dataskydd och följer de lagar och standarder som finns för att skydda privatpersoners integritet och rättigheter.

Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation 2016/679/EC) och dataskyddslagen (SFS nr: 2018:218) reglerar hur vi får behandla dina personuppgifter. I vår integritetspolicy nedan hittar du mer information om hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information.

Personuppgiftsansvarig

Nacka Energi AB är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter. I de fall du lämnar dina personliga uppgifter vid t ex avtalstecknande.

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om integritet och dataskydd: dataskyddsombud@nackaenergi.se

Begäran om utlämnande av offentlig handling

Nacka Energi är ett kommunalägt bolag och lyder under offentlighetsprincipen. Den innebär att allmänheten, oftast enskilda individer och företrädare för media, har rätt till insyn i och tillgång till information om statens och kommunernas verksamhet.

Läs mer om allmänna handlingar och dataskydd på
Nacka Kommuns hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information om begäran om utlämnande av offentlig handling, klicka här Pdf, 35.6 kB.


När du använder sociala medier för att komma i kontakt med oss, så överförs informationen samt personuppgifter alltid till tredje part (företaget/organisationen som driver mediekanalerna). Skicka inte känslig information, till exempel personuppgifter, via våra sociala medier.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss.Mejla
Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Publicerad: 22 Augusti 2022 | Senast uppdaterad: 18 Oktober 2022