Elhandel

Nacka Energi samarbetar sedan flera år med Mälarenergi. De är anvisningsleverantör i vårt elnät. Det innebär att du som bor eller har din verksamhet i Nacka, får din el från Mälarenergi, om du inte valt något
annat elhandelsföretag såklart.

Välj ditt elavtal idag!

Genom att aktivt välja elavtal får du ett mer fördelaktigt pris än det anvisade avtal du tilldelas om du inte gör något aktivt val.
Du kan självklart välja vilken elleverantör du vill.

Mälarenergis logga

Nacka Energi tillsammans med Mälarenergi.

Genom att aktivt välja elavtal får du ett mer fördelaktigt pris än det anvisade avtal du tilldelas om du inte gör något aktivt val. Väljer du Mälarenergi får du dessutom alla dina elkostnader på samma faktura.

När du tecknar ett elavtal med Mälarenergi bidrar du till en hållbar utveckling, av både miljön och samhället.
Din el kommer från fossilfria och förnybara energikällor – välj mellan fossilfri elmix, vattenkraft, vindkraft och solkraft. Sedan är det såklart en bonus att de har Energiföretagens certifiering ”Schysst elhandel".

Mälarenergi ägs av Västerås stad och driver 41 egna vattenkraftstationer.

För företag med förbrukning upp till 150 000 kWh/år går det snabbt och enkelt att teckna elavtal själv på webben. Då får du även ett lite lägre pris med vår webbrabatt! Det går också bra att kontakt vår kundservice 08-466 81 00.

Om ditt företag har större förbrukning än 150 000 kWh/år ber vi dig ta kontakt direkt med Mälarenergi Västerås som kommer hjälpa er med ett förmånligt pris.

Kontaktuppgifter till våra säljare - Företagsavtal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Se pris och teckna avtal för ditt företag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om Mälarenergi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?
Publicerad: 2 September 2022 | Senast uppdaterad: 4 Juli 2024