• Hem
  • Nacka Energi
  • Lediga tjänster

Projektchef / Projektledare inom elnät till Nacka Energi

Om företaget

Nacka Energi är ett lokalt elnätsbolag som bildades 1919 och ägs sedan 1952 av Nacka kommun. Deras primära verksamhet är drift och förvaltning av elnätet i bolaget, en stor utmaning för bolaget är arbetet med ett nytt distributionsnät för alla exploateringar som följer med utbyggnaden i ”Nacka bygger stad”. I en av Sveriges mest expansiva kommuner planerar de för en ny fördelningsstation och nät utökas för att klara av effektökningen. Framtiden ställer krav på större flexibilitet och smartare elnät och därav uppskattas Nacka Energis investeringsnivå till 250 miljoner kronor de kommande 5 åren.

I expansionen och investeringen söker Nacka Kommun nu en projektchef som vill vara med på resan och växa tillsammans med bolaget.

Arbetsuppgifter

Som projektchef kommer du att leda och utveckla organisationens arbete för projektledning inom teknikavdelningen. Du arbetar strategiskt med ett övergripande ansvar för projektmetodiker, arbetssätt och utveckling. I rollen förväntas även att du driver egna projekt i egenskap av projektledare. I större projekt kommer du att ansvara för allt från upphandling av projektering till utförande och uppföljning. Som projektchef arbetar du i nära samarbete med gruppcheferna för avdelningarna drift/utförande samt projektering.

I rollen har du personal- och arbetsmiljöansvar för de tre projektledare som ingår i ditt team. Vidare ansvarar du för arbetsplanering inom gruppen samt externt inhyrda konsulter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område
- Erfarenhet av projektledning inom nätbyggnation
- Övergripande ekonomisk förståelse för projekt, budgetering och prognoshantering
- Meriterande med erfarenhet/goda kunskaper inom EBR och AMA
- Meriterande med erfarenhet av personalansvar
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Som person trivs du i ett arbete där du självständigt får driva dina ansvarsområden. Du når din fulla potential när du får arbeta med frihet under ansvar. Du har förmågan att leda och motivera andra att uppnå uppsatta mål. Vidare har du en entreprenörsanda och kan arbeta strategiskt med övergripande frågor. Som person trivs du i ett klimat där man arbetar tillsammans och hjälper varandra när det behövs. I en roll med många kontaktytor ser vi att du är en skicklig kommunikatör.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nacka
Lön: Fast enligt överenskommelse
Kontakt: Emelie Hansen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tel. 070-710 37 05

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Adress

Postadress:
Box 753, 131 24 Nacka

Besöksadress:
Järla Östra Skolväg 23, Nacka

Kontakt

Telefon
08-466 81 00/08-466 81 45 (felanmälan)

E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppettider

Måndag-Torsdag
08.00-11.30, 12.30-16.30

Fredag
08.00-11.30, 12.30-15.00